Këshilli Politik dhe qëndrimet e opozitës

Gazetarja Elona Gjylmi sjell detaje për mbledhjen e Këshillit Politik për reformën zgjedhore që do të zhvillohet ditën e mërkurë dhe qëndimin që do të mbajë opozita në lidhje me ndryshimin e sistemit zgjedhor.