“Këto janë punë burrash dhe jo pengjesh”, Berisha: Edvin, nuk do e gëzosh mandatin, daullet para Kryeministrisë

Nga “Foltorja” e demokratëve në qytetin e Kukësit, ish-kryeministri Sali Berisha paralajmëroi kryeministrin Edi Rama se nuk do ta gëzojë deri në fund mandatin e tij, të cilin sipas tij e ka blerë me paratë e shpërndara për rindërtimin.