“Këtu nuk ka jelekverdhë, madje edhe jeleku antiplumb i Berishës është vjetruar” – A2

“Këtu nuk ka jelekverdhë, madje edhe jeleku antiplumb i Berishës është vjetruar”

Ish-kreu i Kuvendit, Servet Pëllumbi thotë se kongresi i Partisë Socialiste do të përcjellë një mesazh të fortë për socialistët dhe fitoren e zgjedhjeve të qershorit. i pyetur për situatën politike në vend dhe mesazhet e presidentit Meta, Servet Pëllumbi tha se nuk komenton deklaratat në panik të presidentit.