“KFOR-i, garantues i sigurisë”, Hajrullahu: Afishet e Serbisë në pikat kufitare, të pakuptimta

Publikuar më: 1/9/2022, ora 18:42

“KFOR-i, garantues i sigurisë”, Hajrullahu: Afishet e Serbisë në pikat kufitare, të pakuptimta

Publikuar më: 1/9/2022, ora 18:42

Situata e qetë pas nisjes së zbatimit të ujdisë për letërnjoftimet me Serbinë dhe reciprocitetit për targat nga Kosova vjen si pasojë e prezencën së misionit të KFOR-it dhe porosive ndaj komunitetit serb për pasojat e mundshme në rast bllokadash.

“KFOR-i, garantues i sigurisë”, Hajrullahu: Afishet e Serbisë në pikat kufitare, të pakuptimta

Publikuar më: 1/9/2022, ora 18:42

Situata e qetë pas nisjes së zbatimit të ujdisë për letërnjoftimet me Serbinë dhe reciprocitetit për targat nga Kosova vjen si pasojë e prezencën së misionit të KFOR-it dhe porosive ndaj komunitetit serb për pasojat e mundshme në rast bllokadash.