Kievi vijon të rezistojë, rusët marrin një qytet në Detin e Zi

Përditësuar më: 28/2/2022, ora 11:07

Kievi vijon të rezistojë, rusët marrin një qytet në Detin e Zi

Përditësuar më: 28/2/2022, ora 11:07

Përmes hartave dhe grafikës, Angelo Haruni sqaron situatën e luftës në terren.