Kikia: Qeveritë në Shqipëri rrëzohen vetë në fund të mandatit të dytë, Rama kërkon përfitim politik dhe nga gjërat e vogla

Gazetari Mentor Kikia u shpreh i rezervuar në mendimin e tij për të thënë nëse kryeministri Edi Rama dhe Partia Socialiste e meritojnë një mandat të tretë apo jo në krye të qeverisë.

Sipas tij, historia ka treguar se në fund të mandatit të dytë qeveritë rrëzohen vetë për shkak të papërgjegjshmërisë dhe korrupsionit.

Kikia kritikoi dhe sjelljen e kryeministrit në kohët e fundit që sipas tij kërkon të gjejë përfitim politike dhe te gjërat e vogla duke përmendur këtu dhe turet e Ramës në qytetet ku nis për herë të parë procesi i vaksinimit.