Kilogramët e tepërt, këshilla për uljen e peshës gjatë verës

Një fushatë ndërgjegjësuese ka nisur në Britaninë e Madhe lidhur me obezitetin, pasi mbipesha rëndon gjendjen e pacientëve me Covid-19. Britanikët po nxiten të humbin peshë këtë verë, para një vale të mundshme të pandemisë në vjeshtë. Për të folur për rëndësinë e uljes së peshës, dhe disa këshilla konkrete për ta arritur këtë, në Dita Jonë ishte e ftuar nutricionistja Enkeleida Ferrollari.