Kim Jong Un: Përballemi me një krizë historike ekonomike

Përgatituni për një krizë të vështirë. Më ketë thirrje i është drejtuar popullit të vet, udhëheqësi koreanoverior Kim Jong Un, pas paralajmërimeve se vendi përballet me mungesa të mëdha ushqimore dhe paqëndrueshmëri ekonomike.