Kim Jong Un shfaqet i buzëqeshur në stërvitjen ekstreme të ushtarëve të Koresë së Veriut

Lideri koreano-verior, Kim Jong Un, dhe zyrtarë të lartë ushtarakë shohin paraqitjen spektakolare të ushtarëve, të cilët thyejnë tulla me kokë, luftojnë me thika apo shtrihen mbi xhama e gozhda.