Kina aprovon vaksinën e saj të parë: Është efikase

Kina aprovon vaksinën e parë të saj kundër Covid-19. Ajo emërtohet “Ad5-nCoV” dhe është zhvilluar nga Akademia Ushtarake Mjekësore-Shkencore në bashkëpunim me firmën private të bioteknologjisë “CanSino”.