Kina e zemëruar, tregon muskujt pranë ishullit dhe kërcënon SHBA-në

Publikuar më: 2/8/2022, ora 16:18

Kina e zemëruar, tregon muskujt pranë ishullit dhe kërcënon SHBA-në

Publikuar më: 2/8/2022, ora 16:18