Kina kthen fluturimet çarter me 8 shtete, përjashton SHBA-në

Krahasuar me kontinentet e tjera, situata paraqitet mjaft e qetë në Azi. Duke marrë shkas nga kjo dhe shtimi i nivelit të sigurisë në pikat hyrëse në vend, Kina do të zhbllokojë fluturimet çarter me 8 vende të ndryshme të botës.