Kinema në kala, “Dokufest” i dhuron Prizrenit pak nga identiteti i vet artistik

Publikuar më: 9/8/2022, ora 19:55

Kinema në kala, “Dokufest” i dhuron Prizrenit pak nga identiteti i vet artistik

Publikuar më: 9/8/2022, ora 19:55

A2 CNN ishte në qytetin e Prizrenit, aty ku jehon një nga ngjarjet më të rëndësishme artistike mbi filmin dokumentar dhe atë me metrazh të shkurtër. “Dokufest” ka më shumë se 20 vite rrugëtim dhe në këtë prezantim të tij në Prizren, do të sjellë më shumë se 200 filma.

Kinema në kala, “Dokufest” i dhuron Prizrenit pak nga identiteti i vet artistik

Publikuar më: 9/8/2022, ora 19:55

A2 CNN ishte në qytetin e Prizrenit, aty ku jehon një nga ngjarjet më të rëndësishme artistike mbi filmin dokumentar dhe atë me metrazh të shkurtër. “Dokufest” ka më shumë se 20 vite rrugëtim dhe në këtë prezantim të tij në Prizren, do të sjellë më shumë se 200 filma.