“Kinemaja dje”, Elbasani ka kinemanë e re pas një dekade – A2

“Kinemaja dje”, Elbasani ka kinemanë e re pas një dekade

Një kinema e re moderne për Elbasanin, që ka munguar për më shumë se një dekadë. Ndërtimi i saj është bërë nga Gjergj Luca, djali aktorit të madh Ndrek Luca dhe ndodhet në Labinot-Fushë.