“Kjo paketë fiskale nuk pritej nga sipërmarrësit”, Nikolin Jaka: Duam thjesht modelet që zbatohen në rajon

Publikuar më: 3/11/2021, ora 22:08

“Kjo paketë fiskale nuk pritej nga sipërmarrësit”, Nikolin Jaka: Duam thjesht modelet që zbatohen në rajon

Publikuar më: 3/11/2021, ora 22:08

“Kjo është një paketë fiskale që nuk pritej nga sipërmarrësit, veçanërisht në këtë prag fundviti”. Ky është opinioni i Nikolin Jakës, kreut të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës. I ftuar në A2 Business, Jaka duket i zhgënjyer nga propozimet e qeverisë. “Mendonim që një qeveri e rimandatuar për herë të tretë do të bënte një paketë që do të ishte një reformë e thellë në ekonomi, që do të merrte parasysh te gjithë sektorët e ekonomisë, duke patur në fokus dhe prioritet në veçanti bujqësinë”.

“Kjo paketë fiskale nuk pritej nga sipërmarrësit”, Nikolin Jaka: Duam thjesht modelet që zbatohen në rajon

Publikuar më: 3/11/2021, ora 22:08

“Kjo është një paketë fiskale që nuk pritej nga sipërmarrësit, veçanërisht në këtë prag fundviti”. Ky është opinioni i Nikolin Jakës, kreut të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës. I ftuar në A2 Business, Jaka duket i zhgënjyer nga propozimet e qeverisë. “Mendonim që një qeveri e rimandatuar për herë të tretë do të bënte një paketë që do të ishte një reformë e thellë në ekonomi, që do të merrte parasysh te gjithë sektorët e ekonomisë, duke patur në fokus dhe prioritet në veçanti bujqësinë”.