Klasiket që nuk njohin moshë, pasioni për makinat e vjetra në rrugët e Tiranës

Ato janë të shndritshme, të bukura dhe klasike. Cadillac Eldorado apo Ford Mustang ka qenë dhe mbetet një teknologji, dizajn dhe krijimtari e jashtëzakonshme. Shëtisin ende plot hijeshi si dikur, e të lakmuara sërish njëlloj. Por, në një kohë pandemie, kur rrugët e një qyteti janë bosh, kjo paradë bëhet edhe më joshëse.