Klima e biznesit, Rama ankohet për anketat, sipërmarrësit për rritjen e kostove

Publikuar më: 9/9/2022, ora 15:47

Klima e biznesit, Rama ankohet për anketat, sipërmarrësit për rritjen e kostove

Publikuar më: 9/9/2022, ora 15:47

Në një takim me përfaqësuesit e dhomave të biznesit në vend, kryeministri Rama kërkoi prej tyre të kenë kujdes me raportet që përpilojnë, pasi sipas tij, deri më tani kanë qenë joprofesionale dhe arbitrate. Nga ana tjetër, përfaqësuesit e sipërmarrësve kërkuan nga qeveria ndërhyrje për çmimin e karburanteve dhe energjisë, që po i bën ata jokompetitiv me vendet e rajonit.

Klima e biznesit, Rama ankohet për anketat, sipërmarrësit për rritjen e kostove

Publikuar më: 9/9/2022, ora 15:47

Në një takim me përfaqësuesit e dhomave të biznesit në vend, kryeministri Rama kërkoi prej tyre të kenë kujdes me raportet që përpilojnë, pasi sipas tij, deri më tani kanë qenë joprofesionale dhe arbitrate. Nga ana tjetër, përfaqësuesit e sipërmarrësve kërkuan nga qeveria ndërhyrje për çmimin e karburanteve dhe energjisë, që po i bën ata jokompetitiv me vendet e rajonit.