Klima e investimeve në Shqipëri, DASH: Korrupsioni i zakontë, e vështirë të bësh biznes

Niveli i lartë i korrupsionit, me të cilin përballen investitorët e huaj, e bëjnë Shqipërinë një vend shumë të vështirë për të bërë biznes.

Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për klimën e investimeve përcjell shqetësimet dhe problemet që hasin investitorët amerikanë që operojnë në vendin tonë.