Klodian Tomorri: Parku diellor i Karavastasë, një lajm i mirë

Ankandi për parkun fotovoltaik që do të ndërtohet në Karavasta nga kompania franceze Voltalia, ka tërhequr vëmendjen tonë për shkak të risisë teknologjike dhe investimit të huaj që sjell në vend. Gazetari i ekonomisë, Klodian Tomorri, tregoi disa nga hollësitë që e bëjnë këtë, sipas tij, një lajm të mirë.