Klodjan Bane në kërkim për vrasjen e Jurgen Kurtit, postat ku po heton Policia – A2

Klodjan Bane në kërkim për vrasjen e Jurgen Kurtit, postat ku po heton Policia

Policia shpalli në kërkim Klodjan Banen, 38-vjeçar nga Patosi i Fierit si personi i dyshuar që qëlloi për vdekje mbi 26-vjeçarin Jurgen Kurti. Pas analizimit të kamerave të sigurisë hetuesit arritën të rindërtojnë dhe mekanizmin e vrasjes.