Klosi: Ajo që më ndodhi mua, si skenë nga filmi Taken – A2

Klosi: Ajo që më ndodhi mua, si skenë nga filmi Taken

Ministri i Turizmit Blendi Klosi reagon pas protestës së opozitës para Parlamentit. Sulmin ndaj tij, Klosi e ka krahasuar me një sekuencë te filmit “Taken”, ku për këtë të fundit Ministria, e jo vetëm, kanë ndërmarrë një fushatë për t’i treguar botës dhe aktorit të Hollywod, Liam Neeson, vlerat e vendit.

Shkarkoni aplikacionin e A2