Klosi debat me Dervishin: Ku janë këto banditët pas PS se na çmendët?

Publikuar më: 11/9/2023, ora 22:10

Klosi debat me Dervishin: Ku janë këto banditët pas PS se na çmendët?

Publikuar më: 11/9/2023, ora 22:10

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Blendi Klosi dhe analisti Lutfi Dervishi janë përfshirë në një debat, lidhur me akuzat se kjo forcë politike është në pushtet në bashkëpunim me krimin, akuza këto të artikuluara nga opozita.

Klosi debat me Dervishin: Ku janë këto banditët pas PS se na çmendët?

Publikuar më: 11/9/2023, ora 22:10

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Blendi Klosi dhe analisti Lutfi Dervishi janë përfshirë në një debat, lidhur me akuzat se kjo forcë politike është në pushtet në bashkëpunim me krimin, akuza këto të artikuluara nga opozita.