Klosi: Ndjehem mirë që opozita ka ikur nga Parlamenti, vendosën kapitullimin – A2

Klosi: Ndjehem mirë që opozita ka ikur nga Parlamenti, vendosën kapitullimin

Ministri i Turizmit dhe i Mjedisit, Blendi Klosi, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00, nga ku foli për zgjedhjet e 30 qershorit dhe protestën e opozitës.

Shkarkoni aplikacionin e A2