KLP, raport Kuvendit: Mungesë stafi e vakum ligjor në kryerjen e detyrave

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka sqaruar për Kuvendin detaje të garës për Prokurorin e Përgjithshëm dhe SPAK. Arsyet e shtyrjeve në këto procese, mënyrën e përzgjedhjes së kandidatëve dhe kërkesat specifike të këtyre të fundit.