Koalicioni qeverisës, analistët në Kosovë e shohin jetëgjatë

Për analistin Mazllum Baraliu koalicioni i ri qeveritar në Kosovës është konsideruar si i shpresës dhe ndryshimit pasi qeveritë e mëparshme dështuan.

Bashkëhartuesi i Kushtetutës së Kosovës e shikon këtë koalicion të ri të fortë dhe të projektuar që të zgjasë për dy mandate.