Kodi etik për ministrat, biznesi: Ndryshime estetike, dialogu me shtetin i largët

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:49

Kodi etik për ministrat, biznesi: Ndryshime estetike, dialogu me shtetin i largët

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:49

Ministrave dhe zëvendësministrave iu ndalohet luksi në zyra apo veshje, të pranojnë udhëtime të paguara nga të tjerë, të frekuentojnë bare dhe restorante në ditë pune apo edhe të takojnë biznesmenët vetëm. Por këto ndryshime shihen vetëm si sipërfaqësore nga biznesi, që kërkon një linjë dialogu të hapur me shtetin.

Kodi etik për ministrat, biznesi: Ndryshime estetike, dialogu me shtetin i largët

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:49

Ministrave dhe zëvendësministrave iu ndalohet luksi në zyra apo veshje, të pranojnë udhëtime të paguara nga të tjerë, të frekuentojnë bare dhe restorante në ditë pune apo edhe të takojnë biznesmenët vetëm. Por këto ndryshime shihen vetëm si sipërfaqësore nga biznesi, që kërkon një linjë dialogu të hapur me shtetin.