Kodi i ri Penal, Daci: Nëse miratohet do të kemi probleme të rënda. Dënimet e SPAK, skandaloze

Publikuar më: 7/12/2020, ora 12:08

Kodi i ri Penal, Daci: Nëse miratohet do të kemi probleme të rënda. Dënimet e SPAK, skandaloze

Publikuar më: 7/12/2020, ora 12:08

Nëse Kodi i ri penal miratohet, do të kemi probleme të rënda që do të prekë çdo shqiptar brenda dhe jashtë vendit. Kështu i sheh juristi, Jordan Daci, draft-propozimet për ndërhyrjet në Kodin Penal. I ftuar në Ditari në A2 CNN, ai shprehet se përveç injorancës gjuhësore, ky kod ka edhe figura të tjera që asnjë teori e së drejtës penale botërore nuk i njeh.

Kodi i ri Penal, Daci: Nëse miratohet do të kemi probleme të rënda. Dënimet e SPAK, skandaloze

Publikuar më: 7/12/2020, ora 12:08

Nëse Kodi i ri penal miratohet, do të kemi probleme të rënda që do të prekë çdo shqiptar brenda dhe jashtë vendit. Kështu i sheh juristi, Jordan Daci, draft-propozimet për ndërhyrjet në Kodin Penal. I ftuar në Ditari në A2 CNN, ai shprehet se përveç injorancës gjuhësore, ky kod ka edhe figura të tjera që asnjë teori e së drejtës penale botërore nuk i njeh.