Kodi i ri Penal, ministrja Gjonaj prezanton ndryshimet

Ministria e Drejtësisë hedh në diskutim një projekt të ndryshimit rrënjësor të Kodit Penal. Ndryshimet janë përgatitur nga një grup ekspertësh të kryesuar nga Arben Rakipi. Kodi i ri synon reflektimin e vendimeve të Kushtetueses dhe qendrueshmëri në kohë. Gazetari i A2, Armand Bajrami jep detaje.