Kodi i ri Zgjedhor, Endri Shabani: Ndryshimet, shumë larg nga ajo që kërkuam

Endri Shabani nga Nisma Thurje ishte i ftuar në Dita Jonë për të folur mbi ndryshimet në Kodin Zgjedhor, që u miratuan në Kuvend të hënën. Lista të hapura apo gati të hapura? A i përmbush ligji i ri elektoral shpresat e shoqërisë civile? Ishte ky një hap në drejtimin e duhur apo betonizim i pushtetit të kryetarëve dhe bunkerizim i mëtejshëm i partive?