Kodi Zgjedhor, Stojku: Një listë e kontrolluar nga partitë është e nevojshme

Deputeti Edmond Stojku, i grupit parlamentar ”Demokraci dhe Drejtësi”, ishte i ftuar në Dita Jonë nga ku foli për votimin një ditë më parë në parlament të ndryshimeve në Kodin Zgjedhor.