Koduzi kundër maskës në ambiente të hapura: Nuk bën mrekulli, shton barrën e qytetarëve

Gazmend Koduzi, nga Departamenti i Shëndetësisë në PD, shprehu në studion e “Ditari” në A2 qëndrimin e tij kundër mbajtjes së maskës në ambiente publike. Sipas tij, menaxhimi i situatës varet nga qeveria me hetimin dhe gjurmimin dhe nga qytetarët me përgjegjësinë për mbajtjen e higjienës dhe jo nga mbajtja e maskës që do të sjellë edhe shtim të kostos në familjet shqiptare.