“Koha për hapa të mëdhenj”, Kurti: Gatishmëri për targat, por qëllimi është marrëveshja finale

Publikuar më: 23/11/2022, ora 18:04

“Koha për hapa të mëdhenj”, Kurti: Gatishmëri për targat, por qëllimi është marrëveshja finale

Publikuar më: 23/11/2022, ora 18:04

Nuk koha për ambicie të vogla por për hapa të mëdhenj. në një deklaratë ditën e mërkurë, kryeministri Albin Kurti tha se po bëhen përpjekje maksimale për targat por shtoi se objektivi kryesor është arritja e një marrëveshje finale mes Kosovës dhe Serbisë. Sipas tij, marrëveshja ligjërisht e detyrueshme, ishte pjesë e ftesës së BE-së për takimin e ditë së hënë në Bruksel, por që më pas “u braktis dhe u kalua vetëm te çështjet aktuale”.

“Koha për hapa të mëdhenj”, Kurti: Gatishmëri për targat, por qëllimi është marrëveshja finale

Publikuar më: 23/11/2022, ora 18:04

Nuk koha për ambicie të vogla por për hapa të mëdhenj. në një deklaratë ditën e mërkurë, kryeministri Albin Kurti tha se po bëhen përpjekje maksimale për targat por shtoi se objektivi kryesor është arritja e një marrëveshje finale mes Kosovës dhe Serbisë. Sipas tij, marrëveshja ligjërisht e detyrueshme, ishte pjesë e ftesës së BE-së për takimin e ditë së hënë në Bruksel, por që më pas “u braktis dhe u kalua vetëm te çështjet aktuale”.