Kolaps në gjykata, avokatët bojkot pa afat, pezullim për 10 ditë edhe masave të sigurisë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 20:37

Kolaps në gjykata, avokatët bojkot pa afat, pezullim për 10 ditë edhe masave të sigurisë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 20:37

Dhoma Kombëtare e Avokatisë vendos bojkot pa afat të seancave gjyqësore në të gjithë vendin, ndërsa për 10 ditë pezullim do të kenë edhe masat e sigurisë. Avokatët kundërshtojnë hartën e re gjyqësore dhe kërkojnë rishikim të saj. Kjo situate pritet të çojë në një kolaps sistemin gjyqësor.

Kolaps në gjykata, avokatët bojkot pa afat, pezullim për 10 ditë edhe masave të sigurisë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 20:37

Dhoma Kombëtare e Avokatisë vendos bojkot pa afat të seancave gjyqësore në të gjithë vendin, ndërsa për 10 ditë pezullim do të kenë edhe masat e sigurisë. Avokatët kundërshtojnë hartën e re gjyqësore dhe kërkojnë rishikim të saj. Kjo situate pritet të çojë në një kolaps sistemin gjyqësor.