Kolë Maca, autori i “harruar” i fotove historike

I ftuar në A2 CNN, studiuesi Qerim Vrioni prezanton veprën e tij të fundit “Pikëllim në një foto të vjetër”, kushtuar fotografit dhe publicistit shkodran Kolë Maca, që ka përshkruar dhe botuar edhe në shtypin ndërkombëtar traditat dhe ngjarjet e bujshme shqiptare në fillimin e shekullit të XX-të.