Kolegji rrëzon PD, hiqen emrat e kandidatëve, si do të duket fleta e votimit

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar padinë e Partisë Demokratike duke lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Apelimeve dhe Sanksioneve duke vendosur përfundimisht se fleta e votimit për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit të jetë sipas modelit ku kandidatët për deputet janë të renditur në bazë të numrit rendor.