Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e PD për përjashtimin e 7 anëtarëve: Nuk bazohet në ligj

Publikuar më: 8/6/2021, ora 17:32

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e PD për përjashtimin e 7 anëtarëve: Nuk bazohet në ligj

Publikuar më: 8/6/2021, ora 17:32

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike për përjashtimin e 7 anëtarëve të Kolegjit Zgjedhor, me argumentin se është e pabazuar në ligj. Partia Demokratike kërkoi më herët përjashtimin e 7 prej 8 gjyqtarëve të Kolegjit Zgjedhor, që kanë rrëzuar paditë për Gjirokastrën, Vlorën dhe Beratin.

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e PD për përjashtimin e 7 anëtarëve: Nuk bazohet në ligj

Publikuar më: 8/6/2021, ora 17:32

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike për përjashtimin e 7 anëtarëve të Kolegjit Zgjedhor, me argumentin se është e pabazuar në ligj. Partia Demokratike kërkoi më herët përjashtimin e 7 prej 8 gjyqtarëve të Kolegjit Zgjedhor, që kanë rrëzuar paditë për Gjirokastrën, Vlorën dhe Beratin.