Koleksionisti i Dropullit, autokombainisti shpreson të ruajë traditën e zonës

Publikuar më: 29/1/2023, ora 10:26

Koleksionisti i Dropullit, autokombainisti shpreson të ruajë traditën e zonës

Publikuar më: 29/1/2023, ora 10:26

Nje mini muze i veçantë në llojin e tij po lind në zonën e Dropullit në Gjirokastër. Kosta Çavo, autokombainisti nga fshati Vrisera, ka arritur të mbledhe rreth 170 objekte, të cilat tregojnë mënyrën se si banorët e kësaj zone kanë siguruar ushqimin dhe të ardhurat e tyre.

Koleksionisti i Dropullit, autokombainisti shpreson të ruajë traditën e zonës

Publikuar më: 29/1/2023, ora 10:26

Nje mini muze i veçantë në llojin e tij po lind në zonën e Dropullit në Gjirokastër. Kosta Çavo, autokombainisti nga fshati Vrisera, ka arritur të mbledhe rreth 170 objekte, të cilat tregojnë mënyrën se si banorët e kësaj zone kanë siguruar ushqimin dhe të ardhurat e tyre.