“Komanda Amerikane e Operacioneve Speciale për Europën, do të ngrejë Shtabin e saj Pararojë në Shqipëri”

Publikuar më: 6/1/2022, ora 17:08

“Komanda Amerikane e Operacioneve Speciale për Europën, do të ngrejë Shtabin e saj Pararojë në Shqipëri”

Publikuar më: 6/1/2022, ora 17:08

Kryeministri Edi Rama ndau përmes një videomesazhi në rrjetet sociale se Komanda Amerikane e Operacioneve Speciale për Europën, do të ngrejë Shtabin e saj Pararojë në Shqipëri. Sipas kreu të qeverisë, kjo komandë do të sigurojë ndërveprueshmëri më të lartë, si dhe transport e fleksibilitet logjistik.

“Komanda Amerikane e Operacioneve Speciale për Europën, do të ngrejë Shtabin e saj Pararojë në Shqipëri”

Publikuar më: 6/1/2022, ora 17:08

Kryeministri Edi Rama ndau përmes një videomesazhi në rrjetet sociale se Komanda Amerikane e Operacioneve Speciale për Europën, do të ngrejë Shtabin e saj Pararojë në Shqipëri. Sipas kreu të qeverisë, kjo komandë do të sigurojë ndërveprueshmëri më të lartë, si dhe transport e fleksibilitet logjistik.