Kombëtarja, surprizë në shtëpinë e fëmijës

Një pjesë e futbollistëve të kombëtares, së bashku me trajnerin Edy Reja, befasuan vogëlushët e shtëpisë së fëmijës në Shkozet të Durrësit me të cilët kaluan disa minuta në një atmosferë festive. Me kontributin e tyre të përbashkët, kuqezinjtë shpërndanë dhurata për fëmijët, si dhe bënë të mundur pajisjen me disa pajisje elektroshtëpiake për këtë shtëpi. Njëzëri, në fund, futbollistët së bashku me trajnerin Reja uruan fëmijët për festën e 1 qershorit.