Kombinim vaksinash për dozën e tretë? Alimehmeti: Përgjigja imunitare shtohet. Rakacolli: Nuk do të ketë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:30

Kombinim vaksinash për dozën e tretë? Alimehmeti: Përgjigja imunitare shtohet. Rakacolli: Nuk do të ketë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:30

Zëvendësministrja e Shëndetësisë, Mira Rakacolli, e ftuar në Debat në A2 CNN u shpreh se nuk do të ketë kombinim të vaksinave në dozën e tretë e cila do të nisë të aplikohet nga 1 nëntori për personat mbi 60 vjeç dhe grupet e rriskuara.

Kombinim vaksinash për dozën e tretë? Alimehmeti: Përgjigja imunitare shtohet. Rakacolli: Nuk do të ketë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:30

Zëvendësministrja e Shëndetësisë, Mira Rakacolli, e ftuar në Debat në A2 CNN u shpreh se nuk do të ketë kombinim të vaksinave në dozën e tretë e cila do të nisë të aplikohet nga 1 nëntori për personat mbi 60 vjeç dhe grupet e rriskuara.