Kombinimet e jashtëzakonshme Theo-Mbappe, goli i Francës

Publikuar më: 26/11/2022, ora 23:03

Kombinimet e jashtëzakonshme Theo-Mbappe, goli i Francës

Publikuar më: 26/11/2022, ora 23:03

Hair Zeqiri ka komentuar në ‘murin magjik’ dhe golin e radhës të Kylian Mbappe përballë Danimarkës. Ish-lojtari i Kombëtares vlerëson kombinimet e shpejta dhe të sakta mes Hernandez dhe sulmuesit francez që vunë disa herë në vështirësi mbrojtjen daneze.

Kombinimet e jashtëzakonshme Theo-Mbappe, goli i Francës

Publikuar më: 26/11/2022, ora 23:03

Hair Zeqiri ka komentuar në ‘murin magjik’ dhe golin e radhës të Kylian Mbappe përballë Danimarkës. Ish-lojtari i Kombëtares vlerëson kombinimet e shpejta dhe të sakta mes Hernandez dhe sulmuesit francez që vunë disa herë në vështirësi mbrojtjen daneze.