Komisioneri Varhelyi: Ka një vullnet të fortë politik për ta futur sa më shpejt Ballkanin Perëndimor në BE!

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:19

Komisioneri Varhelyi: Ka një vullnet të fortë politik për ta futur sa më shpejt Ballkanin Perëndimor në BE!

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:19

Komisioneri për Fqinjësi dhe Zgjerim i Bashkimit Evropian, Oliver Varhelyi, në një intervistë me Merita Haklaj në A2CNN ka komentuar edhe politikat që po ndjek vetë BE sidomos në rajonin tonë. I pyetur nëse lufta në Ukrainë duket se shërbeu si një kambanë e fortë në BE edhe për të kthyer sytë nga rajoni ynë, duke iu referuar hapjes së negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, Varhelyi tha se ka një vullnet të fortë politik për ta futur sa më shpejt Ballkanin Perëndimor në Bashkimin Evropian.

Komisioneri Varhelyi: Ka një vullnet të fortë politik për ta futur sa më shpejt Ballkanin Perëndimor në BE!

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:19

Komisioneri për Fqinjësi dhe Zgjerim i Bashkimit Evropian, Oliver Varhelyi, në një intervistë me Merita Haklaj në A2CNN ka komentuar edhe politikat që po ndjek vetë BE sidomos në rajonin tonë. I pyetur nëse lufta në Ukrainë duket se shërbeu si një kambanë e fortë në BE edhe për të kthyer sytë nga rajoni ynë, duke iu referuar hapjes së negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, Varhelyi tha se ka një vullnet të fortë politik për ta futur sa më shpejt Ballkanin Perëndimor në Bashkimin Evropian.