Komisionet pa gazetarë, Kuvendi i Shqipërisë miraton rregulloren e re për median

Kuvendi vendosi të mos lejojë median për të ndjekur fizikisht punimet e komisioneve parlamentare. Ky vendim ka ngjalluar reagime në shoqërinë civile por edhe në mes të gazetarëve. Gazetarët Esiona Konomi dhe Gjergj Erebara kanë komentuar këtë vendim dhe ndryshimet që sjell ai.