Komisionet pa gazetarë, Meta: Armiqësi e Kuvendit me median, të tërhiqet menjëherë

Një akt të dënueshëm dhe antidemokratik e ka konsideruar presidenti Ilir Meta vendimin e kuvendit për ndalimin e medias për të ndjekur fizikisht punimet e komisioneve parlamentare. Përmes një postimi në rrjetet sociale, kreu i shtetit thekson se vjen në të njëjtën kohë me nxitimin e mazhorancës për vendosjen nën kontroll të plotë të Autoritetit të Mediave Audiovizive, duke kufizuar lirinë e medias dhe duke instaluar një regjim censure.