Komisionet pa gazetarë, UGSH dhe ISP i kërkojnë Kuvendit rishikimin e vendimit

Vendimi i Kuvendit për të mos lejuar median për të ndjekur fizikisht punimet e komisioneve parlamentare ka ngjalluar reagime në shoqërinë civile.

Kryetari i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë, Aleksandër Çipa i është drejtuar me një kërkesë zyrtare kryeparlamentarit Gramoz Ruçi ku i kërkon informacione mbi këtë vendimmarrje të pakonsultuar. Sipas tij, rrezikohet që media të kalojë në censurë.