Komisioni Hetimor i Inceneratorëve: Mbahet mbledhja e parë, palët s’bien dakord për rregulloren

Publikuar më: 2/11/2021, ora 19:29

Komisioni Hetimor i Inceneratorëve: Mbahet mbledhja e parë, palët s’bien dakord për rregulloren

Publikuar më: 2/11/2021, ora 19:29

Komisioni Hetimor për Impiantët e mbetjeve ka mbajtur sot mbledhjen e parë në Kuvend, ku u bë konstituimi dhe njohja e anëtarëve. Në seancë nuk munguan debatet, teksa palët nuk arritën të bien dakord për miratimin e rregullores.

Komisioni Hetimor i Inceneratorëve: Mbahet mbledhja e parë, palët s’bien dakord për rregulloren

Publikuar më: 2/11/2021, ora 19:29

Komisioni Hetimor për Impiantët e mbetjeve ka mbajtur sot mbledhjen e parë në Kuvend, ku u bë konstituimi dhe njohja e anëtarëve. Në seancë nuk munguan debatet, teksa palët nuk arritën të bien dakord për miratimin e rregullores.