Komisioni hetimor, “Venecia” mund të shtyjë hetimin për Metën – A2

Komisioni hetimor, “Venecia” mund të shtyjë hetimin për Metën

Deputetët e opozitës kërkuan shtyrjen e mandatit të Komisionit Hetimor për Presidentin Ilir Meta pezullimin e veprimtarisë së tij deri në ngritjen e Gjykatës Kushtetuese për të mos krijuar vakum institucional dhe mbërritjen e mendimit përfundimtar të Komisionit të Venecias.