Komisioni i Ekonomisë i jep “OK” taksës së strehimit, Shoqata e Ndërtuesve kundër

Publikuar më: 31/5/2023, ora 16:26

Komisioni i Ekonomisë i jep “OK” taksës së strehimit, Shoqata e Ndërtuesve kundër

Publikuar më: 31/5/2023, ora 16:26

Ligji për strehimin social, i cili i merr sektorit të ndërtimit 3 për qind të sipërfaqes mbi 2 mijë metra katrorë, mori dakordësinë në komisionin për Ekonominë dhe Financat. Shoqata e Ndërtuesve e konsideron si të padrejtë taksen që rëndon mbi ta dhe kërkon që nisma të mos miratohet në Parlament.

Komisioni i Ekonomisë i jep “OK” taksës së strehimit, Shoqata e Ndërtuesve kundër

Publikuar më: 31/5/2023, ora 16:26

Ligji për strehimin social, i cili i merr sektorit të ndërtimit 3 për qind të sipërfaqes mbi 2 mijë metra katrorë, mori dakordësinë në komisionin për Ekonominë dhe Financat. Shoqata e Ndërtuesve e konsideron si të padrejtë taksen që rëndon mbi ta dhe kërkon që nisma të mos miratohet në Parlament.