Komisioni i Ligjeve miraton marrëveshjen e 5 qershorit

Publikuar më: 15/7/2020, ora 19:25

Komisioni i Ligjeve miraton marrëveshjen e 5 qershorit

Publikuar më: 15/7/2020, ora 19:25

Me 10 vota pro dhe 5 kundër, Komisioni i Ligjeve miraton ëe parim draftin për Reformën Zgjedhore të dalë nga marrëveshja e 5 qershorit me opozitën jashtë parlamentare.