Komisioni i rithemelimit në PD, emrat për kreun e këshillit dhe lufta mes grupeve

Publikuar më: 6/5/2022, ora 17:29

Komisioni i rithemelimit në PD, emrat për kreun e këshillit dhe lufta mes grupeve

Publikuar më: 6/5/2022, ora 17:29

Raporton gazetarja e A2 CNN Arestina Skënderi